آزمون‌های زبان و HSE دانشگاه لرستان 20 تیر برگزار می‌شود/ اعلام تاریخ ثبت‌نام

۱۴۰۳/۰۴/۰۵

مدیر گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه لرستان، دکتر علی فروهرمهر، خبر داد: «چهارمین آزمون بسندگی زبان دانشگاه لرستان و آزمون HSE در تاریخ 20 تیرماه 1403 برگزار می‌شود».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر فروهرمهر, توضیح داد: «ظرفیت هر یک از این آزمون‌ها 100 نفر خواهد بود؛ هزینه آزمون زبان برای هر نفر 350 هزار تومان و هزینه آزمون HSE برای هر نفر 50 هزار تومان است».

وی اظهار داشت: «مکان برگزاری این آزمون‌ها سالن امتحانات دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان است؛ ساعت برگزاری آزمون HSE از 8:30 تا 9:30 و ساعت برگزاری آزمون بسندگی زبان از 10 تا 12 صبح است».

مدیر گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه لرستان، بیان کرد: «متقاضیان شرکت در این دو آزمون می‌توانند برای ثبت‌نام در این آزمون‌ها از 10 تا 15 تیرماه سال جاری، اقدام کنند؛ برای آشنایی با شیوه ثبت‌نام، شیوه واریز وجه و سایر اطلاعات تکمیلی این دو آزمون به کانال ایجاد شده در پیام‌رسان ایتا مراجعه کنند».

آدرس کانال در پیام‌رسان ایتا:

۱۴۰۳/۰۴/۰۵ - ۱۰:۰۲