نشست شورای آموزشی دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۳/۰۴/۰۳

نشست شورای آموزشی دانشگاه لرستان به ریاست دکتر علی نظری، رئیس این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این نشست که روز یکشنبه، 3 تیرماه سال جاری در سالن شهید رشوند دانشگاه برگزار شد دکتر علی نظری در سخنانی، تصریح کرد بایستی روند حرکت به گونه‌ای باشد که ایجاد رشته‌های جدید تحصیلی متناسب با معیارهای آمایش سرزمین و نیازها و ظرفیت‌های استان لرستان باشد.

رئیس دانشگاه لرستان شورای آموزشی دانشگاه از شوراهای مهم دانشگاه در زمینه سیاست‌گذاری آموزشی متناسب با سیاست‌های ابلاغی وزارت علوم دانست و خواهان افزایش نقش گروه‌های آموزشی در سنجش وضعیت آموزشی فعلی برپایه آمارهای دقیق تحلیلی شد.

در این نشست، دکتر علی میر، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، دکتر سلمان کریمی، مدیر امور آموزشی دانشگاه و دکتر محمدرضا راجی، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، گزارشی از وضعیت موجود رشته های تحصیلی دانشگاه لرستان و سایر موضوعات و مسائل آموزشی این دانشگاه بیان کردند.

در نشست مذکور، معاونان آموزشی دانشکده های دانشگاه لرستان نیز متناسب با چارچوب کاری خویش، دیدگاه ها و پیشنهادات خود برای ارتقای کیفیت فعالیت های آموزشی دانشگاه لرستان را بیان کردند.

همچنین در این نشست، گزارش وضعیت امتحانات پایان ترم تحصیلی دانشجویان ارائه شد.

۱۴۰۳/۰۴/۰۳ - ۱۰:۲۵