انتصاب سرپرست مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان

۱۴۰۲/۱۲/۱۹

با حکم دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و براساس پیشنهاد دکتر علی میر، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، دکتر محمدرضا راجی، عضو هیئت علمی گروه آموزشی علوم باغبانی دانشکده کشاورزی این دانشگاه، به‌عنوان سرپرست مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در حکم دکتر علی نظری خطاب به دکتر محمدرضا راجی، اظهار امیدواری شده است با اتکاء به خداوند متعال و براساس رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و سیاست‌ها و برنامه‌های دولت مردمی سیزدهم و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، شاخص‌های حوزه تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان در همه زمینه‌ها، بیش از پیش، ارتقاء یابد تا دانشگاه بتواند در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی، روز به روز، موفقیت‌های بیشتری کسب کند.

رئیس دانشگاه لرستان از دکتر محسن عارف‌نژاد، مدیر پیشین تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان به خاطر فعالیت‌ها و اقدامات انجام شده، قدردانی کرد.

۱۴۰۲/۱۲/۱۹ - ۱۹:۳۷