نشست معاونان پشتیبانی، دانشجویی و آموزشی دانشگاه لرستان با اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۳/۰۱/۱۸

نشست معاونان پشتیبانی، دانشجویی و آموزشی دانشگاه لرستان با اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان به میزبانی معاونت دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این نشست که روز شنبه، 18 فروردین‌ماه سال جاری در اتاق کار دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار شد درباره موضوعات مختلف صنفی دانشجویی به‌ویژه بحث هوشمندسازی سیستم تردد دانشجویان (سرویس‌های ایاب و ذهاب دانشجویی دانشگاه لرستان) گفت‌وگو تبادل نظر شد.

در این نشست، دکتر سعید محمدزاده، معاون پشتیبانی دانشگاه لرستان، دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی این دانشگاه و دکتر علی میر، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، بر این نکته تصریح کردند که ایجاد سامانه هوشمندسازی تردد دانشجویان با هدف افزایش کیفیت و رضایت دانشجویان و ارتقای نظم و بهره‌وری سرویس‌های ایاب و ذهاب دانشجویان است.

اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان نیز در این نشست، پیشنهادات و دیدگاه‌های خود را درباره سامانه مذکور بیان کردند.

۱۴۰۳/۰۱/۱۸ - ۱۱:۳۵