بازدید مسئول نهاد رهبری دانشگاه لرستان و معاون آموزشی این دانشگاه از واحدهای ثبت‌نام دانشجویان نو ورود

۱۴۰۳/۰۷/۲۴

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر مجید مؤیدی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان و دکتر علی میر، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، از واحدهای مختلف ثبت‌نام دانشجویان نو ورود این دانشگاه، بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این بازدید، روز سه‌شنبه، 24 مهرماه سال جاری در ساختمان مدیریت‌های امور آموزشی و دانشجویی دانشگاه لرستان صورت گرفت.

در این روزها، مدیران و کارکنان معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، مشغول ثبت‌نام از دانشجویان نوورود دانشگاه هستند.

ثبت‌نام حضوری در ساختمان مدیریت‌های امور آموزشی و دانشجویی دانشگاه لرستان، در حال انجام است.

مسئول نهاد رهبری دانشگاه لرستان و معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی این دانشگاه، در بازدید مذکور، ضمن خیرمقدم و خوش آمدگویی به دانشجویان نو ورود دانشگاه، با آن‌ها، گفت‌وگو کردند.

همچنین، درباره کیفیت روش‌ها و امکانات ثبت‌نام، با دانشجویان نو ورود و خانواده‌های آن‌ها، گفت‌وگو شد.

در محوطه ساختمان مدیریت‌های امور آموزشی و دانشجویی دانشگاه لرستان نیز نمایشگاه استقبال از دانشجویان نوورود و خانواده‌های ایشان توسط هیئت دانشجویی رایة‌العباس (ع) وابسته به نهاد رهبری دانشگاه لرستان، با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه و سایر معاونت‌های دانشگاه برپا شده است.

۱۴۰۳/۰۷/۲۴ - ۱۱:۲۷