برگزاری آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکترا همزمان با سراسر کشور در دانشگاه لرستان

۱۴۰۲/۱۲/۰۴

آزمون‌های ورودی مقاطع کارشناسی ارشد ناپیوسته و دکترا نیمه متمرکز (ph.D ) سال 1403 همزمان با سراسر کشور در حوزه‌های مختلف آزمون دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این آزمون‎ها، روز جمعه، 4 اسفندماه در دو نوبت صبح و عصر با حضور و نظارت رئیس دانشگاه لرستان، دکتر علی نظری، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان و نماینده تام الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور، دکتر علی میر، یوسف عباسی، مدیر حفاظت از آزمون استان و سایر مدیران و نیروهای دانشگاه لرستان، همزمان با سراسر کشور برگزار شد.

در دانشگاه لرستان در مجموع تعداد 3906 نفر داوطلب برای آزمون ورودی کارشناسی ارشد و تعداد 1851 نفر برای آزمون دکترا به رقابت پرداختند.

در کل استان لرستان، تعداد 10776 نفر در آزمون ورودی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1403 ثبت‌نام کردند که 55 درصد، زن و 45 درصد مرد هستند.

همچنین، در کل استان لرستان، تعداد 3245 نفر در آزمون دکترا نیمه متمرکز سال 1403 ثبت‌نام کردند که 42 درصد زن و 58 درصد هستند.

۱۴۰۲/۱۲/۰۴ - ۱۵:۱۱