سرپرست دبیرخانه جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان منصوب شد

۱۴۰۲/۱۰/۳۰

با حکم دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر «اشکان بنان»، عضو هیئت علمی گروه آموزشی مهندسی شیلات دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان، به‌عنوان سرپرست دبیرخانه هیئت اجرایی جذب اعضای هیئت علمی این دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در حکم دکتر نظری خطاب به دکتر بنان آمده است: «امید است با اتکای به خداوند متعال و اجرای دقیق و کیفی سیاست‌های بالادستی، به‌ویژه رهنمودهای مقام معظم رهبری (حفظه‌الله) در حوزه نظام آموزش عالی، سیاست‌های دولت مردمی و رویکردهای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بتوانید شاخص‌های حوزه کاری را ارتقاء دهید به‌گونه‌ای که این ارتقاء در مسیر تحول‌گرایی مبتنی بر دانشگاه تراز انقلاب اسلامی باشد».

گفتنی است پیش از این، دکتر علی میر که در حال حاضر، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان است مدیریت دبیرخانه هیئت اجرایی جذب اعضای هیئت علمی این دانشگاه را عهده‌دار بود.

۱۴۰۲/۱۰/۳۰ - ۰۹:۵۰