سرپرست مدیریت امور آموزشی دانشگاه لرستان منصوب شد

۱۴۰۲/۱۰/۲۳

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، در حکمی، براساس پیشنهاد معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، دکتر سلمان کریمی، عضو هیئت علمی گروه مهندسی برق الکترونیک دانشکده فنی و مهندسی این دانشگاه را به‌عنوان سرپرست مدیریت امور آموزشی (آموزش کل) دانشگاه لرستان منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، رئیس دانشگاه لرستان از دکتر امین طاهری‌گراوند، مدیر پیشین امور آموزشی دانشگاه لرستان به خاطر فعالیت‌ها و اقدامات انجام شده، قدردانی کرد.

چند روز پیش، دکتر طاهری‌گراوند با حکم وزیر علوم به‌عنوان رئیس پارک علم و فناوری استان لرستان منصوب شد.

در متن حکم انتصاب رئیس دانشگاه لرستان خطاب به دکتر سلمان کریمی، آمده است: «... امید است با اتکای به خداوند متعال و با بهره‌گیری هرچه بیشتر از رهنمودهای مقام معظم رهبری (حفظه‌الله)، سیاست‌های دولت مردمی سیزدهم در بخش نظام آموزش عالی و رویکردها، اولویت‌ها و برنامه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بتوانید شاخص‌های امور آموزشی دانشگاه لرستان را در همه ابعاد، ارتقا دهید و در مسیر تحول‌گرایی امور آموزشی دانشگاه، اقدامات اثرگذار برپایه بهره‌گیری از نظرات کارشناسان خبره و هیئت‌های اندیشه‌ورز، صورت گیرد».

۱۴۰۲/۱۰/۲۳ - ۲۱:۰۶