نشست آمایش رشته‌های تحصیلی دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۸/۲۹

نشست آمایش رشته‌های تحصیلی دانشگاه لرستان به ریاست دکتر علی نظری رئیس دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان این نشست روز دوشنبه ۲۹ آبان ماه سال جاری با حضور معاونان دانشگاه لرستان، رؤسای دانشکده‌های این دانشگاه و مدیران مختلف دانشگاه در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این نشست دکتر علی میر معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان گزارشی کلی درباره وضعیت رشته‌های تحصیلی این دانشگاه متناسب با تقاضاها و نیازهای جامعه بیان کرد.

همچنین مدیران گروه نظارت ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه لرستان در این نشست حضور داشتند.

دکتر علی نظری رئیس دانشگاه لرستان در این نشست بر ضرورت آمایش نظاممند رشته‌های تحصیلی دانشگاه لرستان بر پایه نیازها و ظرفیت‌های استان لرستان تاکید کرد.

رئیس دانشگاه لرستان بر این نکته تصریح کرد که بایستی رشته‌های تحصیلی دانشگاه لرستان بر اساس آمایش در تناسب با تقاضا محوری و نیازهای جامعه باشند و رشته‌های تحصیلی کم‌تقاضا ساماندهی شوند.

در این نشست رؤسای دانشکده‌های دانشگاه لرستان نیز هر کدام بر اساس وضعیت رشته‌های تحصیلی دانشکده خود گزارش کاری خویش را ارائه نمودند.

۱۴۰۲/۰۸/۲۹ - ۲۰:۵۶