نمایشگاه دانش‌آموزی نکوداشت هفته پدافند غیرعامل در دبیرستان دخترانه دانشگاه لرستان برپا شد

۱۴۰۲/۰۸/۰۷

نمایشگاه نقاشی و مطالب (مقالات) دانش‌آموزان دبیرستان دخترانه دانشگاه لرستان با موضوع نکوداشت هفته پدافند غیرعامل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نمایشگاه برمبنای ترغیب و تشویق دانش‌آموزان و آگاهی آنان درباره پدافند غیرعامل در این دبیرستان برگزار شد.

معلمان و دانش‌آموزان از نقاشی‌ها و مطالبی که در قالب مقاله دانش‌آموزی تهیه شده‌اند بازدید کردند.

در کشور ما از 3 تا 10 آبان‌ماه به عنوان هفته پدافند غیرعامل نام‌گذاری شده است که شعار محوری آن،‌ «ایران پایدار» است.

امروزه مفهوم پدافند غیرعامل با دفاع همه‌جانبه در برابر جنگ ترکیبی دشمن، ارتباط مستقیم دارد.

دبیرستان دخترانه دانشگاه لرستان تلاش کرده است برنامه‌های فرهنگی و آموزشی در رابطه با پدافند غیرعامل برای دانش‌آموزان، تهیه و اجرا کند.

هفته نکوداشت پدافند غیرعامل در سال 1402 با شعار «ایران پایدار، به وسعت ایمان، به بلندای امید، پدافند غیرعامل دفاع همه‌جانبه در برابر جنگ ترکیبی دشمن» نام‌گذاری شده است.

بخشی از دفاع همه‌جانبه در برابر جنگ ترکیبی دشمن، آگاهی‌بخشی به مردم به‌ویژه دانش‌آموزان و دانشجویان در راستای جهاد تبیین است.

۱۴۰۲/۰۸/۰۷ - ۲۰:۱۶