کسب رتبه‌های برتر دو دانشجوی دانشگاه لرستان در مرحله نهایی بیست و هشتمین المپیاد علمی دانشجویی کشور

۱۴۰۲/۰۷/۰۷

دو نفر از دانشجویان دانشگاه لرستان به‌نام‌های علیرضا علمی‌چگنی (رشته علوم اقتصادی) و عسل قناد (مهندسی کشاورزی، زراعت و اصلاح نباتات) موفق شدند در مرحله نهایی بیست و هشتمین المپیاد علمی، دانشجویی کشور در سال 1402، رتبه‌های برتر را کسب کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، علیرضا علمی‌چگنی، رتبه 12 و عسل قناد، رتبه 14 مرحله نهایی بیست و هشتمین المپیاد علمی، دانشجویی کشور را به‌دست آوردند.

گفتنی است بیست و هشتمین المپیاد علمی دانشجویی کشور در تاریخ 30 تیرماه سال جاری در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی واقع در مناطقه ده‌گانه کشور برگزار شد.

المپیاد علمی، دانشجویی کشور هر سال با هدف ترغیب و تشویق دانشجویان به تحقیق، پژوهش و مطالعات بیشتر علمی و فراهم سازی فرصت شناسایی استعدادهای برتر علمی دانشجویی برگزار می‌شود.

۱۴۰۲/۰۷/۰۷ - ۰۹:۲۴