رئیس دانشگاه لرستان از حوزه‌های کنکور سراسری 1402 بازدید کرد

۱۴۰۲/۰۴/۱۴

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و رئیس نمایندگان تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور در استان لرستان، روز چهارشنبه، 14 تیرماه، در نخستین روز برگزاری کنکور سراسری 1402 از حوزه‌های مختلف این آزمون واقع در دانشگاه لرستان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، صبح روز چهارشنبه، 14 تیرماه، نخستین روز برگزاری نوبت دوم کنکور سراسری 1402 همزمان با سراسر کشور در استان لرستان نیز در گروه‌های علوم ریاضی و علوم انسانی آغاز شد.

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر علی میر، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان و نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور در دانشگاه لرستان و دکتر امین طاهری‌گراوند، مدیر امور آموزشی دانشگاه لرستان از ساعات قبل از آغاز آزمون در حوزه‌های مختلف آزمون دانشگاه لرستان حضور یافتند و مرحله به مرحله، قبل و حین آزمون، ضمن نظارت‌های میدانی از مراحل مختلف آزمون، بازدید کردند.

در نوبت صبح آزمون کنکور سراسری 1402 در حوزه‌های مختلف وابسته به دانشگاه لرستان تعداد 3193 نفر داوطلب به رقابت در گروه‌های علوم ریاضی و علوم انسانی پرداختند.

در نوبت عصر روز چهارشنبه (14 تیرماه) نیز در گروه هنر در حوزه‌های آزمون دانشگاه لرستان تعداد 336 نفر داوطلب رقابت می‌کنند.

آزمون نوبت دوم کنکور سراسری 1402 در صبح و عصر روز پنجشنبه، 15 تیرماه 1402 نیز در گروه‌های علوم تجربی و زبان‌های خارجی برگزار خواهد شد.

در کل استان لرستان تعداد 33 هزار و 305 نفر داوطلب برای نوبت دوم کنکور سراسری 1402 ثبت‌نام کرده‌اند.

61 درصد این تعداد زن و 39 درصد مرد هستند.

بیشترین تعداد شرکت‌کنندگان در استان لرستان نیز متعلق به گروه علوم تجربی با تعداد 17 هزار و 988 نفر است.

تهمیدات و تدابیر ترافیکی مسیرهای ورود و خروج دانشگاه لرستان با همکاری مشترک مدیریت و نیروهای حراست دانشگاه لرستان و پلیس راه استان لرستان اجرا شد و هیچ‌گونه مشکل ترافیکی در نوبت صبح روز چهارشنبه، 14 تیرماه ایجاد نشد.

برنامه‌ریزی و میدانی تمهیدات ترافیکی مربوطه را سرهنگ فراشی (پلیس راه استان لرستان) و بوسف عباسی (مدیر حراست دانشگاه لرستان) برعهده دارند.

۱۴۰۲/۰۴/۱۴ - ۱۰:۴۸