تأکید سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه لرستان در نشست با مدیران دانشکده کشاورزی بر ارتقای آموزش مهارت‌محور

۱۴۰۲/۰۳/۳۰

سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان در نشست با مدیران دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان، بر ارتقای کیفیت کلاس‌های آموزشی به‌ویژه کلاس‌های عملی و تقویت آموزش مهارت‌محور، تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر علی میر، سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان در این نشست ضمن آنکه دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات مدیران حاضر در نشست درباره مهم‌ترین مشکلات از جمله کمبود برخی تجهیزات کلاس‌های عملی را شنید و درباره تحول آموزشی متناسب با سیاست ها و رویکردهای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سخنانی را مطرح کرد.

دکتر میر تصریح کرد بایستی تلاش کرد رشته‌های کاربردی را در نظام دانشگاهی ایجاد کرد یا گسترش داد.

همچنین، سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان در این نشست بر تقویت و گسترش بازدیدهای علمی دانشجویی و ارتقای آموزش‌های مهارت‌محور دانشجویان تأکید کرد.

دکتر علی میر از مدیران دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان به خاطر برگزاری منظم امتحانات پایان‌ترم دانشجویان سپاس‌گزاری کرد.

در این نشست، برخی مشکلات همچون کمبود تجهیزات آزمایشگاهی متناسب با رشته‌های کشاورزی که مهارتی و کاربردی هستند مطرح شد و دکتر میر قول مساعد داد در این زمینه نیز متناسب با اختیارات حوزه کاری معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، پیگیری‌های لازم را انجام بدهد.

رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان، دکتر علی‌حیدر نصرالهی است که در این نشست حضور داشت.

۱۴۰۲/۰۳/۳۰ - ۱۳:۳۷