سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان معارفه شد

۱۴۰۲/۰۳/۱۶

سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان با حضور دکتر علی نظری، رئیس این دانشگاه، معارفه و از دکتر اسماعیل رک‌رک، معاون پیشین آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز سه‌شنبه، 16 خردادماه، با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و دکتر سعید محمدزاده، معاون پشتیبانی این دانشگاه، دکتر علی میر، به عنوان سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، معارفه و از دکتر اسماعیل رک‌رک، معاون پیشین آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، قدردانی شد.

مدیران حوزه کاری معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان نیز در آیین معارفه، حضور داشتند.

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان در آیین معارفه، درباره ضرورت حرکت دانشگاه لرستان به سوی تحول آموزشی سخن گفت.

تحولی که اساس آن برپایه نیازسنجی و مهارت‌آموزی و تناسب بین رشته‌های تحصیلی با نیازهای کاربردی جامعه است.

رئیس دانشگاه لرستان از مدیران حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان خواست به آمایش رشته‌های تحصیلی متناسب با تهیه و تحلیل آمارهای دقیق، بیش از پیش، توجه شود.

رئیس دانشگاه لرستان در بخش دیگری از گفته‌هایش، دکتر رک‌رک را انسانی اخلاق‌مدار دانست که تلاش کرد شاخص‌های گوناگون حوزه معاونت آموزشی را ارتقاء دهد.

همچنین دکتر نظری از ضرورت راه‌اندازی دانشکده‌های بین رشته‌ای برمبنای سیاست ها و رویکردهای وزارت علوم، سخن گفت.

رئیس دانشگاه لرستان از مدیران حوزه کاری معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان خواست بعد از اتمام هر ترم تحصیلی، گزارش‌های تحلیلی درباره آسیب شناسی آموزشی ترم تحصیلی تهیه کنند و سیاست‌های ترم آینده براساس رفع آسیب‌های ترم گذشته، تهیه و اجرا شود.

۱۴۰۲/۰۳/۱۶ - ۱۱:۳۶