آزمون‌های مختلف در دو روز متوالی با موفقیت برگزار شدند

۱۴۰۲/۰۲/۱۵

آزمون‌های MSRT، استخدامی بانک ملی، سردفتری، نظام مهندسی و المپیاد دانشجویی در دو روز متوالی در حوزه‌های مختلف آزمون دانشگاه لرستان برگزار شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، روزهای پنجشنبه و جمعه، 14 و 15 اردیبهشت‌ماه، بیش از سه هزار نفر داوطلب زن و مرد به حوزه‌های مختلف آزمون دانشگاه لرستان مراجعه کردند و در آزمون‌های مختلف به رقابت پرداختند.

این آزمون‌ها با مجموع تعداد زیاد داوطلب بدون هیچ‌گونه مشکل خاصی برگزار شدند.

دانشگاه لرستان به‌علت آنکه زیرساخت‌های کافی و مناسبی برای برگزاری آزمون‌ها را داراست در طول سال، میزبان و اجراکننده انواع آزمون‌هاست.

مدیران مختلف مرتبط با آزمون‌ها از جمله دکتر طاهری‌گراوند، از حوزه‌های مختلف آزمون دانشگاه لرستان بازدید کردند.

تمهیدات ترافیکی این چهار آزمون که در روزهای پنجشنبه و جمعه برگزار شدند توسط مدیریت و نیروهای حراست دانشگاه لرستان با همکاری پلیس راه استان لرستان اجرا شد و هیچ‌گونه مشکل خاصی در زمینه ترافیک نیز حادث نشد.

۱۴۰۲/۰۲/۱۵ - ۲۱:۲۹