سرپرست گروه امور استعدادهای درخشان دانشگاه لرستان منصوب شد

۱۴۰۲/۰۱/۲۳

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، با صدور حکمی، دکتر سیدمجتبی موسوی، عضو هیئت علمی گروه آموزشی علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان را به‌عنوان سرپرست گروه امور استعدادهای درخشان دانشگاه لرستان منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر نظری از دکتر حسین میرزایی‌نجفقلی، مدیر پیشین گروه امور استعدادهای درخشان دانشگاه لرستان به‌خاطر فعالیت‌ها و اقدامات انجام‌شده، قدردانی کرد.

در حکم رئیس دانشگاه لرستان خطاب به دکتر سیدمجتبی موسوی، آمده است: «استعدادهای درخشان از سرمایه‌های ارزشمند نخبگانی کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند که نیاز است با برنامه‌ریزی‌های علمی، کاربردی و همه‌جانبه‌نگر برپایه اسناد بالادستی علمی، سیاست‌ها و شاخص‌های مختلف مرتبط با حمایت از این ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های نخبگانی دانشگاهی، تقویت شود و ارتقاء یابد».

۱۴۰۲/۰۱/۲۳ - ۲۱:۳۹