آزمون دکترا همزمان با سراسر کشور در دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۱/۱۲/۱۱

آزمون مقطع دکترا همزمان با سراسر کشور، با نظارت میدانی مدیران دانشگاه لرستان، در حوزه‌های مختلف آزمون این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، صبح روز پنجشنبه، 11 اسفندماه، با نظارت میدانی دکتر اسماعیل رک‌رک، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان و نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور، دکتر امین طاهری‌گراوند، مدیر امور آموزشی دانشگاه لرستان، یوسف عباسی، مدیر حراست دانشگاه لرستان و مسئول حفاظت آزمون استان لرستان و سایر مدیران دانشگاه، آزمون ورودی مقطع دکترای سال 1402 همزمان با سراسر کشور در حوزه‌های مختلف آزمون دانشگاه لرستان برگزار شد.

در حوزه‌های مختلف آزمون دانشگاه لرستان، تعداد 2515 نفر داوطلب برای آزمون دکترا به رقابت پرداختند که یک هزار و 88 نفر از این تعداد، زن و سایر داوطلبان، مرد هستند.

تمهیدات ترافیکی نیز توسط مدیریت و نیروهای حراست دانشگاه لرستان با همکاری پلیس راه استان لرستان، اجرا شد.

۱۴۰۱/۱۲/۱۱ - ۱۰:۳۴