نشست هیئت ممیزه دانشگاه لرستان/ چهار عضو هیئت علمی به استاد و دانشیار ارتقاء یافتند

۱۴۰۱/۰۶/۲۳

هیئت ممیزه دانشگاه لرستان با ارتقای مرتبه چهار نفر از اعضای هیئت علمی به «استاد» و «دانشیار»، موافقت کرد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز چهارشنبه، 23 شهریورماه، نشست هیئت ممیزه دانشگاه لرستان به ریاست دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، با حضور نمایندگان وزیر علوم (دکتر طاهری‌نیا و دکتر خاکی‌صدیق) و سایر اعضاء، در سالن جلسات شهیدمیربهرسی دانشگاه لرستان برگزار شد و با ارتقای مرتبه علمی تعداد چهار نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان به استاد و دانشیار، موافقت شد.

اسامی ارتقاء‌یافتگان (براساس حروف الفبا):

1_ دکتر مصطفی درویش‌نیا؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی گیاهپزشکی (دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی)، ارتقاء از دانشیار به استاد.

2_ دکتر نعمت شمس؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی پاتوبیولوژی (دانشکده دامپزشکی)، ارتقاء از استادیار به دانشیار.

3_ دکتر رضوان قنبری‌موحد؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی توسعه روستایی (دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی)، ارتقاء از استادیار به دانشیار.

4_ دکتر حجت‌اله یونسی؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی علوم آب (دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی)، ارتقاء از استادیار به دانشیار.

۱۴۰۱/۰۶/۲۳ - ۱۴:۰۳