آزمون نظام مهندسی لرستان همزمان با سراسر کشور به مدت سه روز در دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۱/۰۶/۱۸

آزمون نظام مهندسی استان لرستان همزمان با سراسر کشور به مدت سه روز در سایت مرکزی دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، آزمون نظام مهندسی استان لرستان در تاریخ‌های 16، 17 و 18 شهریورماه 1401 با حضور 3925 نفر در سایت مرکزی دانشگاه لرستان برگزار شد.

این آزمون در رشته‌های مختلفی همچون عمران، معماری، مکانیک، برق و تأسیسات برگزار شد. تعداد داوطلبان زن در این آزمون، 651 نفر و سایرین مرد بودند.

دانشگاه لرستان به علت آنکه دارای زیرساخت‌های استاندارد کافی برای برگزاری آزمون‌هاست در طول فصل‌های مختلف سال به عنوان محل برگزاری آزمون‌های مختلف انتخاب می‌شود.

همچنین تمهیدات ترافیکی با همکاری نیروهای حراست و روابط عمومی دانشگاه لرستان در این آزمون نیز اجرا شد.

مدیران و بازرسان وزارت راه و شهرسازی و سازمان نظام مهندسی در مدت سه روز از حوزه‌های مختلف آزمون سایت مرکزی دانشگاه لرستان بازدید کردند.

۱۴۰۱/۰۶/۱۸ - ۱۷:۲۲