برگزاری آزمون نظام مهندسی لرستان همزمان با سراسر کشور در دانشگاه لرستان

۱۴۰۱/۰۶/۱۶

آزمون نظام مهندسی استان لرستان همزمان با سراسر کشور در حوزه‌های مختلف سایت مرکزی دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، آزمون نظام مهندسی استان لرستان همزمان با سراسر کشور در رشته‌هایی همچون عمران، معماری، مکانیک، برق، تأسیسات و ... در تاریخ‌های 16، 17 و 18 شهریورماه 1401 در سایت مرکزی دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

صبح روز چهارشنبه، 16 شهریورماه، نخستین روز آزمون سه روزه نظام مهندسی استان لرستان در حوزه‌های مختلف آزمون سایت مرکزی دانشگاه لرستان با حضور 287 نفر زن و 1466 نفر مرد (در مجموع 1753 نفر) برگزار شد.

این آزمون بدون هیچ‌گونه مشکل ترافیکی برگزار شد و در روزهای پنجشنبه و جمعه نیز ادامه دارد.

در مجموع سه روز، تعداد 3925 نفر داوطلب در حوزه‌های مختلف آزمون سایت مرکزی دانشگاه لرستان به رقابت می‌پردازند. از این تعداد، 651 نفر زن و سایرین، مرد هستند.

۱۴۰۱/۰۶/۱۶ - ۰۹:۵۹