معاونان آموزشی و پشتیبانی دانشگاه لرستان از حوزه‌های آزمون کاردانی به کارشناسی و کاردانی فنی و حرفه‌ای بازدید کردند

۱۴۰۱/۰۶/۰۴

دکتر اسماعیل رک‌رک، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان و نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور و دکتر محمد علیزاده، معاون پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان، از حوزه‌های مختلف آزمون‌ کاردانی به کارشناسی ناپیوسته و آزمون کاردانی فنی و حرفه‌ای، بازدید کردند.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، صبح روز جمعه، 4 شهریورماه، آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 1401 و آزمون کاردانی فنی و حرفه‌ای، همزمان با سراسر کشور در حوزه‌های مختلف آزمون دانشگاه لرستان نیز برگزار شد.

داوطلبان در حوزه‌های مختلف آزمون دانشگاه لرستان از جمله دانشکده‌های دامپزشکی، مدیریت و اقتصاد (ادبیات و علوم انسانی)، علوم پایه و فنی و مهندسی با شرکت در آزمون به رقابت پرداختند.

در مجموع، تعداد 907 نفر داوطلب در حوزه‌های مختلف آزمون دانشگاه لرستان، به رقابت پرداختند.

آمار تفکیکی تعداد داوطلبان حوزه‌های آزمون دانشگاه لرستان، به این شرح است:

1_ دانشکده دامپزشکی؛ تعداد 120 داوطلب زن.

2_ دانشکده علوم پایه؛ تعداد 239 داوطلب زن.

3_ دانشکده مدیریت و اقتصاد (ادبیات و علوم انسانی)؛ تعداد 284 داوطلب مرد.

4_ دانشکده فنی و مهندسی؛ تعداد 264 داوطلب مرد.

تعداد کل داوطلبان حوزه‌های دانشگاه لرستان: 907 نفر.

۱۴۰۱/۰۶/۰۴ - ۱۰:۳۷