نشست مقدماتی همکاری دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان و دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار شد

۱۴۰۱/۰۵/۳۱

نشست مقدماتی همکاری بین دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان و دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، روز دوشنبه، 31 مردادماه، با حضور دکتر اسماعیل رک‌رک، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، دکتر محمدباقر دولتشاهی، رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان، دکتر علی اصغر کیانی، رئیس دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان و دکتر علی گراوند، مدیر گروه فناوری اطلاعات سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار شد.

در این نشست مقدماتی، توافق شد که در مرحله‌ی بعدی، تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک دوجانبه تهیه و منعقد شود.

با تأکید دکتر اسماعیل رک‌رک، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، برنامه‌ریزی شد که تفاهم‌نامه‌های همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های مختلف از جمله فناوری اطلاعات سلامت، گیاهان دارویی و ... بین دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان و دانشکده‌های مختلف دانشگاه لرستان منعقد شود تا همکاری‌های بین دانشگاهی درون استانی ارتقاء یابد.

همچنین دو طرف از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های مختلف و متنوع همدیگر در راستای مسائل کاربردی، استفاده کنند.

در همین رابطه، دکتر محمدباقر دولتشاهی، رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان، به خبرنگار اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان گفت: «دانشگاه لرستان و دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان دارای ظرفیت‌ها و توانمندی‌های مختلفی هستند که بایستی همکاری‌های علمی، تحقیقاتی، پژوهشی و آزمایشگاهی خود را گسترش دهند».

دکتر دولتشاهی، تشریح کرد: «دانشکده‌های مختلف دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه لرستان باید ارتباطات و تعاملات خود را در جهت کمک کردن به همدیگر برای افزایش شاخص‌های مختلف آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی افزایش بدهند».

دکتر علی‌اصغر کیانی، رئیس دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان نیز در این نشست اظهار امیدواری کرد تفاهم‌نامه‌های همکاری دوجانبه با رویکردهای کاری مشخص و مبتنی بر نیازها و ظرفیت‌های دو طرف، به امضای طرفین برسد.

۱۴۰۱/۰۵/۳۱ - ۱۲:۳۹