سرپرست مدیریت امور آموزشی دانشگاه لرستان منصوب شد

۱۴۰۱/۰۵/۲۷

با حکم دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر امین طاهری‌گراوند، به عنوان سرپرست مدیریت امور آموزشی (آموزش کل) دانشگاه لرستان منصوب شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، بنا به پیشنهاد دکتر اسماعیل رک‌رک، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان و با حکم دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر امین طاهری‌گراوند، دانشیار گروه آموزشی مهندسی مکانیک بیوسیستم، به‌عنوان سرپرست مدیریت امور آموزشی (آموزش کل) دانشگاه لرستان منصوب شد.

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان از دکتر قاسم صحرایی، مدیر پیشین آموزش کل دانشگاه، به خاطر زحمات و اقدامات انجام شده، قدردانی کرد.

در حکم رئیس دانشگاه لرستان، خطاب به دکتر امین طاهری‌گراوند، آمده است:

«امید است با اتکای به خداوند متعال و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مختلف نخبگانی دانشگاهی براساس اسناد بالادستی به‌ویژه رهنمودهای مقام معظم رهبری (حفظه‌الله) و دانشگاه اسلامی و تمدن‌ساز، بتوانید با برنامه‌ریزی‌های علمی و کارشناسی، شاخص‌های مختلف حوزه کاری را ارتقاء دهید».

۱۴۰۱/۰۵/۲۷ - ۱۸:۰۵