دومین روز برگزاری کنکور/ سرپرست دانشگاه لرستان و نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش از حوزه‌های آزمون بازدید کردند

۱۴۰۱/۰۴/۰۹

در دومین روز از برگزاری کنکور 1401، سرپرست دانشگاه لرستان و نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور، همچون روز نخست برگزاری این آزمون، از حوزه‌های مختلف دانشگاه لرستان بازدید کردند.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، صبح روز پنجشنبه، 9 تیرماه، کنکور 1401 ویژه‌ی گروه‌های علوم انسانی و ریاضی و فنی همزمان با سراسر کشور در حوزه‌های مختلف آزمون استان لرستان از جمله حوزه‌های دانشگاه لرستان برگزار شد.

دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و دکتر اسماعیل رک‌رک، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه و نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور از حوزه‌های مختلف آزمون دانشگاه لرستان بازدید کردند.

همچنین تمهیدات ترافیکی توسط پلیس راه استان لرستان و مدیریت حراست دانشگاه لرستان اجرا شد و مشکل خاصی در زمینه‌ی ترافیک ایجاد نشد.

در استان لرستان، تعداد 44 هزار و 387 برای کنکور سراسری سال 1401 ثبت‌نام کرده‌اند.

داوطلبان به مدت چهار روز در گروه‌های هنر، علوم انسانی، علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی و زبان‌های خارجی با همدیگر به رقابت می‌پردازند.

61 درصد داوطلبان، زن و 39 درصد، مرد هستند.

۱۴۰۱/۰۴/۰۹ - ۲۲:۱۸