کیفیت برگزاری کنکور در سرنوشت داوطلبان، اثرگذار است

۱۴۰۱/۰۴/۰۴

سرپرست دانشگاه لرستان در نشست هماهنگی برگزاری کنکور سراسری گفت: «کیفیت برگزاری کنکور، تأثیر مهمی در سرنوشت داوطلبان دارد».

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان در نشست برنامه‌ریزی و هماهنگی برگزاری کنکور سراسری سال 1401 که روز شنبه، 4 تیرماه با حضور مدیران حوزه‌‌های مختلف آزمون دانشگاه لرستان در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد تشریح کرد: «همه مدیران و عوامل اجرایی کنکور باید تلاش کنند کنکور امسال به بهترین شکل ممکن با رعایت دقیق دستورالعمل‌ها، برگزار شوند».

دکتر نظری، توضیح داد: «همه بسترها و شرایط برگزاری کنکور باید به‌گونه‌ای باشند که داوطلبان در نهایت آرامش و بدون هرگونه استرس محیطی، آزمون سراسری را سپری کنند».

وی اظهار داشت: «تأکید بنده این است که همه‌ی تدابیر لازم و قانونی در این جهت باشند که آزمون سراسری امسال به بهترین شکل ممکن برگزار شود».

در این نشست، مدیران حوزه‌های مختلف آزمون وابسته به دانشگاه لرستان، دیدگاه‌های خود را برای اجرای هرچه بهتر و کیفی‌تر کنکور امسال، بیان کردند.

آزمون سراسری سال 1401 (کنکور) در گروه‌های هنر، علوم ریاضی و فنی، علوم انسانی، علوم تجربی و زبان‌های خارجی، برگزار می‌شود.

آزمون سراسری 1401 در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه، جمعه و شنبه (8، 9، 10 و 11 تیرماه) برگزار می‌شود.

در استان لرستان، تعداد 44 هزار و 387 نفر برای کنکور سراسری ثبت‌نام کرده‌اند.

61 درصد از ثبت‌نام‌کنندگان کنکور در استان لرستان، زن و 39 درصد، مرد هستند.

۱۴۰۱/۰۴/۰۴ - ۲۱:۵۶