معاون آموزشی دانشگاه لرستان از حوزه امتحانی دانشکده دامپزشکی بازدید کرد

۱۴۰۱/۰۳/۲۵

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان از حوزه امتحانی دانشکده دامپزشکی بازدید کرد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر اسماعیل رک‌رک، در ایام امتحانات پایان‌ترم دانشجویان دانشگاه لرستان، از حوزه‌های مختلف امتحانی در دانشکده‌های مختلف دانشگاه لرستان از جمله دانشکده دامپزشکی، بازدید کرد.

در همین رابطه، دکتر رک‌رک، به خبرنگار ما گفت: «همه برنامه‌ریزی‌های انجام شده بر این مبناست که امتحانات پایان‌ترم دانشجویان، با نهایت نظم و انضباط برگزار شوند».

وی، اظهار داشت: «خوشبختانه تاکنون هیچ‌گونه مشکلی در برگزاری امتحانات ایجاد نشده است».

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، بیان کرد: «رویکرد کاری، این است که بازدیدهای منظم میدانی صورت گیرد تا شیوه‌نامه‌های مختلف قانونی، به‌دقت، اجرا شوند».

۱۴۰۱/۰۳/۲۵ - ۰۸:۳۷