بازدید مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان و نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور از حوزه‌های آزمون کارشناسی ارشد

۱۴۰۱/۰۲/۲۸

مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان و نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور از حوزه‌های مختلف آزمون دانشگاه لرستان، بازدید کردند.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، صبح روز چهارشنبه، 28 اردیبهشت‌ماه در اولین روز برگزاری سه روزه‌ی آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1401 کشور، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود و نماینده‌ی تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور، دکتر اسماعیل رک‌رک، از حوزه‌های مختلف آزمون دانشگاه لرستان، بازدید کردند.

در کل کشور، بیش از 647 هزار داوطلب در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1401 شرکت کرده‌اند که به مدت سه روز در روزهای 28، 29 و 30 اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود.

در کل استان لرستان، تعداد 16 هزار و هشت نفر داوطلب در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته شرکت کرد‌ه‌اند که 52 درصد، زن و 48 درصد، مرد هستند.

آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1401 در استان لرستان در حوزه های اصلی و فرعی آزمون شهرستان های خرم آباد، بروجرد، الیگودرز، دورود، کوهدشت، سلسله، دلفان و پلدختر در حال برگزاری است.

۱۴۰۱/۰۲/۲۸ - ۱۰:۵۱